Kirjahyrrä toteutuu marraskuussa!

KIRJAHYRRÄ saa jatkoa vielä tämän vuoden puolella. ”Kirjahyrrän marraskuu” -nimellä järjestettävä festivaali pidetään Naantalissa 9.-11.11.2017.
 
Festivaali on suunnattu lasten- ja nuortenkirjallisuuden lukijoille sekä kaikille kirjallisuudesta kiinnostuneille. Edellisvuosien tapaan luvassa on ohjelmaa niin vauvoille, lapsille kuin varhaisnuorille ja aikuisille; kirjailijatapaamisia, sana- ja kuvataiteen työpajoja, lorutusta, teatteriesityksiä, keskustelutilaisuuksia ja paljon, paljon muuta. Syksyisessä Naantalissa tavataan tuttuja lasten- ja nuortenkirjailijoita, kuullaan ja kerrotaan tarinoita ja pohdiskellaan myös kirjojen ja lukemisen asemaa niin lasten kuin aikuisten maailmassa.
Festivaalin ohjelmakokonaisuudesta vastaa tapahtuman ohjelmapäällikkönä aloittanut kirjailija Markku Karpio, jolla on laaja kokemus lapsille ja nuorille kirjoittamisesta sekä toiminnasta kirjallisuuden eri vastuutehtävissä. Karpion useita palkintoehdokkuuksia saaneita kirjoja ovat mm. Myrskyvaroitus (2009) ja Selviytymispeli (2015).
 
Festivaalin järjestää Kirjahyrrä ry yhdessä Naantalin kaupungin, Humanistisen amk:n, Taiteen edistämiskeskuksen ja lukuisten yhteistyökumppaneiden kanssa.
 
Pysykää kuulolla!