Kirjahyrrän lauantai on täynnä hauskaa ohjelmaa isoille ja pienille!

Aino Havukainen ja Sami Toivonen kertovat huippusuosittujen Tatu ja Patu -kirjojen syntyprosessista klo 10-10.45 Urheilutalolla ja klo 13.15-14 kirjastolla.

Kirjastolla klo 10-12 Sana- ja kuvitustyöpajassa lapset pääsevät itse kirjoittamaan ja kuvittamaan hurjan seikkailun!

Museolla klo 10-11.30 koko perheen yhteisessä työpajassa tutustutaan Hali-Koira Viljo-Valdemariin sekä kerrotaan ja kirjoitetaan pieniä tarinoita Viljon elämästä.

Myöhemmin museolla suunnitellaan sarjakuvahahmoja ja piirretään sarjakuvaa Olentoja ja otuksia -sarjakuvapajassa klo 13-15. Paja on avoin kaikenikäisille! Opettajana sarjakuvataiteilija Tuuli Hypén.

Launtaina hemmotellaan myös nuortenkirjallisuuden ystäviä! Palkittu ja maailmallakin menestynyt Salla Simukka kertoo Lumikki-kirjoistaan ja työstään kirjailijana klo 11-11.45 Urheilutalolla. Myös Suomen ensimmäisen steampunk-trilogian kirjoittanut Magdalena Hai esiintyy Urheilutalolla klo 13.30-14.30 ja kertoo työstään ja elämästään hirviöiden kanssa.

Muista myös Risto Räppääjä -elokuvan jalanjäljillä kierros klo 10-10.45! Ilmoittautumiset puh. 02 435 9800 tai info@naantalinmatkailu.fi.

Luvassa myös sirkustyöpaja, lukulehmiä, muumeja ja paljon muuta! Tutustu lauantain koko ohjelmaan täällä.

P.S. Kirjahyrrän ohjelmaan on tullut muutama muutos, näet ne täältä! Päivitetyt ohjelmakartat löytyvät Ohjelma-linkin takaa jokaisen festivaalipäivän kohdalta.