Ennakkotietoa syksyn 2019 ohjelmasta

Aiempien vuosien tapaan festivaalin ohjelmistoon sisältyy kirjailijatapaamisia, sanankäytön moninaisiin muotoihin houkuttavia työpajoja, keskustelutilaisuuksia sekä paljon muuta mielenkiintoista lukemiseen, kirjoittamiseen ja tarinankertomiseen liittyvää.

Tulevia vierailijoita ovat mm. tunnustetut ja palkitut nuortenkirjailijat Roope Lipasti ja Jukka-Pekka Palviainen sekä K15-kirjasarjallaan mainetta niittänyt Jyri Paretskoi. Vielä täydentyvään esiintyjäkaartiin kuuluvat myös historiaa ja mysteeriä kertomuksiinsa yhdistävä Marisha Rasi-Koskinen, suositun Immu-sarjan tekijä Marjut Brunila sekä lastenkirjailijana hiljattain debytoinut, aikuisteoksillaan myös Runeberg-ehdokkaana ollut Helmi Kekkonen. Tunnettu kirjallisuuden monitoimimies Aleksis Salusjärvi tulee kertomaan toimittamastaan kirjasta Sankaritarinoita pojille.

Festivaali huipentuu lauantain perhepäivään, jolloin klovneriaa ja musiikkia teatteriesitykseen yhdistävä Red Nose Company vierailee Naantalissa. Heiltä löytyy kaikenikäisille suunnattu, hersyvän hauska ja vauhdikas sovitus H. C. Andersenin klassikkosadusta Keisarin uudet vaatteet.

Seuratkaa ilmoittelua myös Facessa!